Thursday, July 15, 2010

Cum arătă un Nicolae Guţă gay?


Cum ar arăta un Nicolae Guţă gay? Aşa-i că nu v-aţi întrebat asta niciodată? Hai, faceţi un efort de imaginaţie! Ce ar cânta el? Cum s-ar îmbrăca? Ar avea vreo tunsoare (coafură?!) specială? Cum ar suna manelele gay? Ar avea ele succes?

Luaţi-vă o pauză de gândire şi lăsaţi-vă imaginaţia să zburde. Cât de liberă se poate. Apoi priviţi clipul de mai jos. Aşa-i că vă depăşeşte orice imaginaţie.





Aflaţi că personajul nu numai că este real, dar are şi succes la vecinii noştri bulgari. Dublu minoritar, rrom gay, gazdă a unui show tv la protv-ul bulgăresc, cu o carieră muzicală mai lungă de un deceniu, candidat, fără succes, la alegerile parlamentare din Bulgaria, căsătorit cu un alt bărbat şi parinte al unui copil obţinut prin inseminare artificială, Azis e o figură mai mult decât pitorească a show-biz-ului bulgăresc. În ciuda tuturor acestora, sau poate tocmai de aceea, e difuzat în heavy rotation pe televiziunile muzicale de la sud de Dunăre şi apare pe toate compilaţiile dance bulgăreşti ale verii.

Ce credeţi, ar fi posibilă o asemenea poveste de succes la noi? E, gândiţi-vă la răsunătoarea şi curajoasa carieră a lui Mihai Trăistariu şi cred că deja aveţi răspunsul.

Bonus: încă un clip :)



5 comments:

Unknown said...

Esti infect. Nu planuiam sa ma alcoolizez azi, dar ma vad nevoita, dupa ce-am pus ochii, pret de 20 de secunde, pe clipurile lu' peste. Numai femeia manelara cu barba nu mai tzopaise prin blogul tau..

Raluca said...

:)))))))))))))))))))))))) sa stii ca eu am simtit nevoia sa ma mai uit o data :)))))))))))

Cama said...

Acesti....nonconformisti..sunt de admirat! Au un stil de viata pe care doar faptul ca a aparut mai tarziu decat ceea ce credeam noi ca este normal il face anormal.

Anonymous said...

Ma simt mizerabil cand vad cat de aranjat/ frezat / dat cu boiele este . Si inainte sa il ascult pe Asiz, ascultam Katatonia...soc cultural nu alta. =))

Margot said...

Azis e mai important ca presedintele tarii! :)) pe stadionul national din Sofia numai Michael Jackson si Azis au concertat!! :D
cine a fost prin Bulgaria si a avut ocazia sa deschida un TV s a putut "bucura" de muzica promovata de posturile lor: chalga (manele)
nu exista altceva decat chalga cu influente pop/house/rock iar Azis este ZA KING/QUEEN! :)