Tuesday, October 27, 2009

My wish list

Pentru că se apropie o dată importantă pentru un egocentric ca mine, îmi permit, lăsând ipocrizia păguboasă la o parte, să fac un wish list cu obiecte la care visez şi pe care nu o sa le am, probabil, niciodată. Aşadar:

Playstation 3 



Pentru că în orice bărbat adult de 32 de ani se ascunde un puşti iresponsabil căruia îi stă gândul la joacă.

Pentru că interacţionează foarte bine cu asta, cadou primit anul trecut de la dragii mei colegi.

Pentru că o să pot da movie night (pentru prietena Mazilu) cu filme în HD

Sau pentru că

(Noua generaţie PS3 e mai ieftină şi mai slim – ocupă mai puţin loc în living. Cea veche e la ofertă acum, fix la preţul celei noi)


Sau

Wii 


Pentru că în orice bărbat adult de 32 de ani se ascunde un puşti iresponsabil căruia îi stă gândul la joacă… şi mai are şi prieteni (prietene) care fac fix acelaşi lucru.

Pentru că se apropie sezonul de iarnă, ne expiră abonamentul la bazin, iar asta o să-mi dea senzaţia că încă mai fac ceva sport în casă.

Pentru că se pot face delicioase filmuleţe compromiţătoare cu prietenii schimonosindu-se in faţa televizorului. (Mazi, cât dai să nu public material ilustrativ aici)

Pentru că movie night-urile se pot transforma astfel în wii night.

(Şi wii-ul taman ce s-a ieftinit. Aici există şi un inconvenient, wii-ul e alb şi strică feng shui-ul Ioanei din living. Dar cred că poate fi ascuns pe undeva)


Sau

Canon PowerShot SX 110 IS 



Pentru că m-am săturat de săpuniera mea care nu e în stare sa facă o fotografie de bun simţ, iar locuri de belşugărit şi de împărtăşit apoi prietenilor mai sunt o groază

Pentru că, deşi ştiu că e un aparat mai degrabă prost, sunt de asemene conştient că nu o să folosesc niciodată un DSLR cât să merite investiţia. Nu vreau să car obiective, genţi, body-uri grele, baterii propietare sau mai ştiu eu ce.

Pentru că e mic, uşor, simpatic, şi e Canon. A, şi are mai puţini pixeli decât altele ceea ce, pentru cei care nu ştiu, e un lucru foarte bun.

(Asta pare că se scumpeşte pe zi ce trece, nu se ieftineşte. Iar camerele foto noi par să fie tot mai proaste şi mai scumpe. Canon PowerShot SX 110 IS – mi se pare un compromis rezonabil)

7 comments:

Unknown said...

(...)obiecte la care visez şi pe care nu o sa le am, probabil

...decat daca puneti voi dragi prieteni mana de la mana si faceti o fapta buna
*hint*hint* :)

George said...

e mai degraba un dream list. e criza si mi-ar trebui muuult mai multi prieteni decat am eu acum. si toti sa-si uneasca fortele :)

Ioana said...

cum crezi ca te-ai ales cu un PSP anul trecut? n-ai avut suficient de multi prieteni si colegi cat sa primesti PS3-ul din planul initial...

George said...

:(

Unknown said...

prajitura cu butoane it is!!! :)))

Pupette said...

Pana la urma cu ce te-ai ales din wishlist-ul tau ? ... intreb eu,ca un PS3 user.:D

George said...

raspunsul e aici :)